Studio Z

Één grote creatieve inspirerende ruimte, dat is Studio Z. Plenair te gebruiken tot 200 mensen, presenteren vanuit ons huiskamer decor. Daarna uitéén in kleinere groepen, 3 exclusieve brainstorm ruimtes en mogelijkheden tot borrelen, het kan allemaal in deze studioruimte.

Bij Studio-Z kan echt bijna alles!

Één grote creatieve inspirerende ruimte, dat is Studio Z. Plenair te gebruiken tot 200 mensen, presenteren vanuit ons huiskamer decor. Daarna uitéén in kleinere groepen, 3 exclusieve brainstorm ruimtes en mogelijkheden tot borrelen, het kan allemaal in deze studioruimte. En dan is de ruimte ook nog eens voorbereid om te worden gebruikt als foto- & videostudio. De studio is volledig af te huren of in delen.

Zoek je een inspirerende ruimte voor een event met meerdere settings en onderdelen, maar wil je je gasten wel graag bij elkaar houden? Dan is Studio Z wellicht een optie! Meer weten, de studio reserveren voor jouw evenement of gewoon nieuwsgierig om de ruimte eens zelf te komen bekijken? Neem dan dus gerust contact op via het contactformulier.

Contact opnemen
Bij Studio-Z kan echt bijna alles!
Bekijk al onze zalen
Ontdek ons ook op de socials
© 2024 Fizz Leeuwarden