Pub quiz

lekker, leerzaam, goed voor de teamspirit en bovenal: rete-gezellig!

Pubquiz 25 Januari

🌟 Ontketen je innerlijke quizmaster en bereid je voor op een avond vol plezier en hersenkrakers! 🧠🎉 Op 25 januari verwelkomen we je graag voor onze sprankelende Pubquiz-avond, waar intelligentie en gezelligheid hand in hand gaan.

🕢 Inloop vanaf 19:30 uur, en om 20:00 uur gaan we van start met de ultieme intellectuele uitdaging! Zorg ervoor dat je team, dat bestaat uit minimaal 2 en maximaal 6 slimme geesten, klaar staat om de strijd aan te gaan.

🏆 Voor de winnaars hebben we niet alleen eeuwige roem, maar ook fantastische prijzen! De teams op de eerste, tweede en derde plek gaan naar huis met geweldige beloningen. 🥇🥈🥉

📌 Wil je verzekerd zijn van een plekje aan de quiztafel? Reserveer dan snel via onderstaande link. Wees er snel bij, want vol is vol! 👉 Reserveer hier jouw plekje

Laat deze kans op een geweldige avond vol kennis, lachen en gezelligheid niet aan je voorbijgaan. Verzamel je slimste vrienden, scherp je geest en maak je klaar voor een onvergetelijke Pubquiz-ervaring!

Tot dan, quizliefhebbers!

Reserveer hier je plekje
Pubquiz 25 Januari

Onze pubquiz is een event voor groepen en wordt compleet op maat gemaakt.

Tijdens onze quiznights speel je een spannende kennisquiz, waarbij je in teams tegen elkaar strijd onder begeleiding van een Quizmaster. Aan de hand van verschillende vragenrondes verzamelt elk team punten door zoveel mogelijk goede antwoorden te geven aan de Quizmaster, die met behulp van visuele en muzikale ondersteuning de kandidaten test op hun parate kennis. Speciaal voor jouw personeelsuitje, vriendengroep, groepsreservering of favoriete onderwerp creëert onze quiz master een customized Pubquiz, inclusief hosting & presentatie, visuals en speelmateriaal.

Tijdens de quiz zullen er verschillende rondes voorbijkomen, afhankelijk van de wensen van de groep. Er zijn rondes met vragen over sport, entertainment, geschiedenis of film, zijn er muziekrondes én is er bijvoorbeeld plek voor vragen over jouw organisatie. Je kunt de pubquiz zelfs baseren op een bepaald thema: zo kun je een 90’s-quiz organiseren, of een Who Run The World? Girls!-quiz…Geen wedstrijd zonder winnaar: het team dat de meeste punten weet te verzamelen mag zich kronen tot winnaar en gaat er met de hoofdprijs vandoor! Naast de perfecte pubquiz zorgen wij natuurlijk ook voor de broodnodige brainfuel, want ook in combinatie met een diner, lunch of borrel kan er gequizd worden.

Kortom: lekker, leerzaam, goed voor de teamspirit en bovenal: rete-gezellig!

Wil je meer weten over onze Quiznights? Neem ’s contact met ons op, we vertellen je graag meer!

Neem contact op
Onze pubquiz is een event voor groepen en wordt compleet op maat gemaakt.
Bekijk al onze zalen
Ontdek ons ook op de socials
© 2024 Fizz Leeuwarden