De Oldehovesuite

Naast de Zuiderstraatsuite ligt de Oldehovesuite. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 40 personen in theater-, 20 personen in school- & 15 personen in vergaderopstelling, waarvoor de ruimte het meeste wordt ingezet. Uiteraard zijn in overleg andere opstellingen ook mogelijk.

Zaal huren in hartje Leeuwarden?

Naast de Zuiderstraatsuite ligt de Oldehovesuite. Deze zaal biedt ruimte aan maximaal 40 personen in theater-, 20 personen in school- & 15 personen in vergaderopstelling, waarvoor de ruimte het meeste wordt ingezet. Uiteraard zijn in overleg andere opstellingen ook mogelijk. In deze ruimte is het ook mogelijk gebruik te maken van een videoconferencing set zodat mensen thuis ook aan de meeting deel kunnen nemen.

Optioneel is het uiteraard mogelijk een groot scherm of een flip-over bij te huren en kan er gebruik worden gemaakt van catering voorzieningen zoals koffie, thee, water, (oranje)koek of een lunch in de zaal of in het Grand Café. Meer informatie, een rondleiding of een offerte aanvragen? Dat kan via het contactformulier.

Contact opnemen
Zaal huren in hartje Leeuwarden?
Bekijk al onze zalen
Ontdek ons ook op de socials
© 2024 Fizz Leeuwarden